soe.fm - internet radio station

Schedule Week 42 2017

Monday - 16.10.2017

  • Death Techno • Electric Rescue

    On Monday, 16.10.2017 expects you at 20:00 CEST on soe.one a new episode of Death Techno. This time the Paris based artist Electric Rescue, who is known for releases on Skryptom, Arts, Gynoid, Flash or Credo.

    • Host: Jack! Who?

    • Start: 20:00 CEST

    • Duration: 1 Hour

Tuesday - 17.10.2017

  • AM/FM • Chris Liebing

    On Tuesday, 17.10.2017 expects you at 20:00 CEST on soe.one a new edition of AM/FM. We are proud to present every week a new episode, hosted by the well-known Germany based DJ and producer Chris Liebing.

    • Host: Chris Liebing

    • Start: 20:00 CEST

    • Duration: 1 Hour

Wednesday - 18.10.2017

  • Deepicnic • Brenda

    On Wednesday, 18.10.2017 expects you at 19:00 CEST on soe.one a new episode of Deepicnic. This time the Chicago based artist Brenda, co-producer of the FormatFM podcast series and A&R for Format Recordings.

    • Host: Deepicnic

    • Start: 19:00 CEST

    • Duration: 1 Hour

Thursday - 19.10.2017 - Today

  • Transmissions • Wehbba

    On Thursday, 19.10.2017 expects you at 20:00 CEST on soe.one a new edition of Transmissions. This time with the São Paulo based artist Wehbba, who is known for releases on Tronic Beddrom, Toolroom or Soma.

    • Host: Boris

    • Start: 20:00 CEST

    • Duration: 1 Hour

Friday - 20.10.2017

  • Tronic Radio • Matt Sassari

    On Friday, 20.10.2017 expects you at 20:00 CEST on soe.one a new edition of Tronic Radio. This time the Marseille based producer Matt Sassari, known for releases on labels like Bitten, Deeperfect or Alleanza.

    • Host: Christian Smith

    • Start: 20:00 CEST

    • Duration: 1 Hour

  • Genericos • David Zona

    On Friday, 20.10.2017 expects you at 21:00 CEST on soe.one a new episode of Genericos. The Valencia based artist David Zona presents each week his radio show, right from the heart of the spanish metropol Valencia.

    • Host: David Zona

    • Start: 21:00 CEST

    • Duration: 1 Hour

Saturday - 21.10.2017

  • Rhythm Converted • Tom Hades

    On Saturday, 21.10.2017 expects you at 18:00 CEST on soe.one a new edition of Rhythm Converted. We are proud to present every 2nd week a new episode of the well-known podcast, hosted by the Belgium based Tom Hades.

    • Host: Tom Hades

    • Start: 18:00 CEST

    • Duration: 1 Hour

Sunday - 22.10.2017

  • Slam Radio • Makaton

    On Sunday, 22.10.2017 expects you at 16:00 CEST on soe.one a new episode of Slam Radio. This time the UK based artist Makaton, who is known for releases on Blueprint, Rodz-Konez, Token, Emergence or Beard Man.

    • Host: Slam

    • Start: 16:00 CEST

    • Duration: 1 Hour

  • PoleGroup Radio • Reeko

    On Sunday, 22.10.2017 expects you at 17:00 CEST on soe.one a new episode of PoleGroup Radio. This time the Spanish artist Reeko, who is known for releases on PoleGroup, Modularz, Soma, Genesa or Faut Section.

    • Host: PoleGroup

    • Start: 17:00 CEST

    • Duration: 1 Hour